Fitbit Charge 3 apare în randări înainte de debutul oficial de la IFA 2018

807 ori
<b>Fitbit Charge 3 apare în randări înainte de debutul oficial de la IFA 2018</b>Astăzi vedem și primele randări pentru brățara fitness Fitbit Charge 3, un dispozitiv pe care îl așteptăm lansat oficial în cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin. Pe seama imaginilor de față observăm un purtabil clasic la nivel

Au trecut 2 ani de când Fitbit a anunţat fitness trackerul Fitbit Charge 2, aşa că e nevoie de un succesor. Aşa numitul Fitbit Charge 3 se pregăteşte de lansare în această vară, sau cel târziu la toamnă, iar acum au scăpat randări cu acest accesoriu.

Fitbit Charge3

Ele vin din Olanda, de la Nieuwemobiel.nl şi ne prezintă o brăţară de fitness elegantă şi oarecum feminină. O vedem atât cu o curea neagră din silicon, cât şi cu o bandă din material textil mov. Vedem şi o versiune cu brăţară cu orificii pentru ca pielea să respire Clar avem pedometru şi senzor de puls la bord şi un ecran de mici dimensiuni. Sursele afirmă că produsul va fi anunţat la IFA 2018, adică începând de pe 30 august şi primele zile ale lui septembrie.

Ca design Fitbit Charge 3 nu a foarte diferit faţă de predecesor, ce e drept. Totuşi a fost înlăturat butonul său lateral, înlocuit probabil cu unul virtual. Sunt şi mai multe variante de curea. Ne aşteptăm la o baterie mai generoasă, un ecran mai luminos şi cu contrast mai bun şi tracking mai precis pentru sesiunile de fitness. Vom avea şi monitorizare a somnului, alertă pentru sedentarism şi dacă Charge 2 oferea o autonomie de până la 5 zile, aici poate că ajungem la o săptămână.

Preţul predecesorului era de 150 de dolari şi nu cred că Fitbit se va îndepărta prea mult de acea valoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×