ZTE Blade Q Lux este un nou telefon LTE, certificat În Taiwan

Autor:  | Publicat în:  ZTE 484 ori
<b>ZTE Blade Q Lux este un nou telefon LTE, certificat În Taiwan</b>ZTE Blade Q Lux este cel mai nou model de handset ZTE cu suport LTE, care a primit certificarea de la autoritățile din Taiwan. E vorba despre NCC, un fel de FCC local și în afară de faptul că terminalul oferă conectivitatea anterior menționată,...

ZTE Blade Q Lux este cel mai nou model de handset ZTE cu suport LTE, care a primit certificarea de la autoritățile din Taiwan. E vorba despre NCC, un fel de FCC local și în afară de faptul că terminalul oferă conectivitatea anterior menționată, nu prea avem detalii despre el.

Pe 6 februarie el trecea de testele oficiale, cu numărul de cod CCAH154G0040T5. Handsetul vine cu WiFi și Bluetooth, prima în benzi de 2.4 GHz și rulează Android într-o versiune nespecificata. Dacă ne uităm peste trecutul seriei ZTE Blade Q, vedem că ea mai include cel puțin 3 modele. Toate sunt anunțate pe final de 2013 și lansate pe undeva prin 2014.

îl avem pe ZTE Blade Q, cu un procesor dual core MediaTek, Android 4.2 și ecran de 4.5 inch cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, apoi ZTE Blade Q Mini, cu ecran de 4 inch și rezoluție de 480 x 800 pixeli, dar și ZTE Blade Q Maxi. Acesta mărește diagonală la 5 inch, păstrează aceeași rezoluție că Blade Q și vine cu Android 4.2 și procesor dual core MediaTek. Toate cele 3 modele au camere de 5 MP, 1 GB RAM și 4 GB stocare.

Probabil că ZTE Blade Q Lux va mări rezoluția măcar la qHD sau 720p.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×