Sony SmartEyeGlass certificat de FCC, ar putea sosi În curând

Autor:  | Publicat în:  Sony 471 ori
<b>Sony SmartEyeGlass certificat de FCC, ar putea sosi În curând</b>în ciuda faptului că Google pare gata să renunțe la proiectul său Google Glass, sau să îl reia sub altă formă, există și companii temerare care se înhamă la inițiative similare. Printre ele se numără și Sony, care în ciuda faptului că...

în ciuda faptului că Google pare gata să renunțe la proiectul său Google Glass, sau să îl reia sub altă formă, există și companii temerare care se înhamă la inițiative similare. Printre ele se numără și Sony, care în ciuda faptului că pregătește mii de concedieri, iată că risca intrând și în segmente de genul. Astfel, pot spune că sunt surprins de al lor "SmartEyeGlass", certificat de FCC în această săptămână.

O certificare de genul înseamnă că ne apropiem de lansarea produsului, care ar putea să vadă lumina zilei la MWC 2015. SmartEyeGlass și Google Glass sunt destul de similare, existând două aspecte ale acestui produs. Pe de o parte avem perechea de ochelari SmartEyeGlass, care funcționează doar în tandem cu un telefon și are rolul de realitate augmentată. Terminalul aplica informații peste ceea ce vedeți în jur, de la numele fotbaliștilor pe care îi vedeți într-un meci, la informații despre zboruri la aeroport.

SmartEyeGlass are o transparență de 85% în ambele lentile, astfel că nu va bloca raza vizuală a utilizatorului. Există apoi și Smart EyeGlass Attach, prezentat la CES 2015, adică un mic gadget, sau serie de gadgeturi, care se atașează la orice pereche de ochelari, transformându-i în Google Glass. Această abordare modulara include o cameră, un mic modul în fața ochiului utilizatorului și alte portiuni cu procesorul și bateria plasate în lateralul capului utilizatorului.

Despre Attach aflați mai multe din clipul de mai jos, iar SmartEyeGlass sună interesant, dar doar dacă are un preț rezonabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×