Sony Xperia XA2 Ultra apare menționat online cu numele de serie H4233; îi aflăm dotările via GFXBench

2.397 ori
<b>Sony Xperia XA2 Ultra apare menționat online cu numele de serie H4233; îi aflăm dotările via GFXBench</b>În cadrul CES sau MWC 2018 cei de la Sony vor aduce și noi telefoane mid-range, printre acestea fiind așteptate și Xperia XA2, respectiv Xperia XA2 Ultra. În vreme ce varianta standard și-a făcut apariția acum ceva vreme în benchmark

La sfârșitul lunii trecute am avut parte și de un leak asociat lui Sony Xperia XA2, terminal cu numele de cod H4133 ce este așteptat la CES sau MWC 2018. Acum descoperim și câteva dotări ale variantei XA2 Ultra ce a fost menționată online în Thailanda de către agențiile de reglementare cu numele de serie H4233, semn că într-adevăr este vorba despre cea cu diagonală mai generoasă, de cea cu ecran de 6 inch.

Sony H4233

Din ce scoate la iveală benchmark-ul GFXBench, vom primi în cazul de față un ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD și aspect clasic 16:9, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630 de 2.2 GHz, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. Va rula Android 8.0 Oreo din fabrică și în spate vom găsi o singură cameră foto de 21 megapixeli cu autofocus și suport pentru captură video 4K.

Sony H4233

Pentru selfie-uri se va oferi un senzor de 16 megapixeli care la rândul său va putea filma 4K Ultra HD. Design-ul nu este așteptat să se schimbe prea mult comparativ cu actuala generație, dar rămâne să ne convingem odată ce randări oficiale ale produsului ajung pe web înaintea lansării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×