ZTE brevetează un smartphone cu două decupaje bulină în ecran, asociate unei camere selfie duale

634 ori
<b>ZTE brevetează un smartphone cu două decupaje bulină în ecran, asociate unei camere selfie duale</b>Trendul decupajelor bulină în ecranul smartphone-urilor continuă și după modele precum Galaxy S10 și Galaxy S10+, iată că vedem și ceva similar din partea chinezilor de la ZTE. Un brevet proaspăt descoperit scoate

Trendul decupajelor bulină în ecranul smartphone-urilor continuă și după modele precum Galaxy S10 și Galaxy S10+, iată că vedem și ceva similar din partea chinezilor de la ZTE. Un brevet proaspăt descoperit scoate la iveală un design de smartphone care include nu doar un asemenea decupaj, ci chiar două care după cum bine puteți vedea, sunt plasate central în zona unde de regulă s-ar afla earpiece-ul.

Brevet ZTE

Dintr-un motiv sau altul nu se merge pe ideea de pilulă pentru această cameră duală selfie precum am văzut pe S10+. Muchiile din jurul ecranului sunt destul de mici, cu excepția bărbiei de la bază și remarcăm faptul că telefonul are și o cameră duală în spate. Cum scanner-ul de amprente nu este vizibil, sunt mari șanse ca acesta să fie integrat sub display.

Pe seama schiței asociate mai descoperim că smartphone-ul brevetat are doar port USB-C. Mai remarcăm butoanele fizice de volum, pe cel power/unlock, slotul pentru cartele SIM și grila pentru difuzor, respectiv microfon de la bază. Încă nu se știe dacă acest brevet va da naștere unui device real, dar cu siguranță decupajele duale de sus vor contribui la apariția unor noi wallpapere customizate "cu ochi".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×