Xiaomi brevetează noi smartphone-uri cu decupaje direct în ecran pentru camere selfie, earpiece și senzori

776 ori
<b>Xiaomi brevetează noi smartphone-uri cu decupaje direct în ecran pentru camere selfie, earpiece și senzori</b>După telefonul cu breon atipic recent brevetat de către Xiaomi iată că acum asistăm la apariția unor noi patente ce scot la iveală noi design-uri de terminale mobile. De această dată se renunță la breton în favoarea unor decupaje

După telefonul cu breon atipic recent brevetat de către Xiaomi iată că acum asistăm la apariția unor noi patente ce scot la iveală noi design-uri de terminale mobile. De această dată se renunță la breton în favoarea unor decupaje numeroase în ecran pentru camere selfie și chiar senzori, sau earpiece. Vedem 3 abordări diferite prin intermediul schițelor de mai jos și discutăm despre acestea în continuare.

Brevet Xiaomi

Așa cum se poate vedea, Xiaomi s-a gândit la implementarea de numeroase decupaje în display pentru a atinge un raport corp-ecran cât mai generos. Modelul A integrează camera selfie și earpiece-ul într-un decupaj bulină în colțul din stânga, în vreme ce la modelul B vedem un decupaj mult mai mare plasat central ce găzduiește pe lângă senzori, cameră selfie și earpiece-ul pentru convorbiri.

În ultima postură vedem telefonul Model C cu decupaj pilulă central pentru senzori și earpiece și câte un decupaj în colțurile de sus ce par a găzdui camerele selfie, 2 la număr. Acestea ar putea fi chiar integrate sub display, cu toate că brevetul nu specifică în mod clar o asemenea abordare. Fiind doar brevete, șansele de a vedea aceste terminale devenind realitate sunt destul de mici. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×