Vivo lucrează la un smartphone cu mecanism periscop de cameră selfie duală; Vedem brevete asociate design-ului

485 ori
<b>Vivo lucrează la un smartphone cu mecanism periscop de cameră selfie duală; Vedem brevete asociate design-ului</b>Printre companiile ce au lansat în primă fază smartphone-uri cu senzori selfie integrați sub formă de mecanism periscop îi avem și pe cei de la Vivo, firmă care anul trecut ne surprindea odată cu lansarea lui Vivo Nex. Acum în 2019 sunt

Printre companiile ce au lansat în primă fază smartphone-uri cu senzori selfie integrați sub formă de mecanism periscop îi avem și pe cei de la Vivo, firmă care anul trecut ne surprindea odată cu lansarea lui Vivo Nex. Acum în 2019 sunt pregătite mai multe terminale similare, un brevet dezvăluind astăzi faptul că se lucrează chiar la un model cu mecanism periscop ce găzduiește o cameră selfie duală.

Brevet Vivo

Brevetul de față a fost aprobat la data de 1 martie 2019 și ne prezintă un design de smartphone cu ecran edge-to-edge și fără vreun decupaj în zona superioară. Muchiile din jurul ecranului sunt destul de înguste cu excepția bărbiei de jos și observăm că pe lângă camera selfie duală din periscop, avem și o cameră foto duală în spate. 

Se mai remarcă și butoanele fizice de volum, cel de power/unlock și un alt buton fizic plasat lateral stânga - unul ce ar putea fi asociat lansării unui asistent vocal propriu. Device-ul are port USB-C la bază, difuzorul audio, un microfon și slotul SIM în vreme ce în zona superioară pare a se afla un jack audio sau emițător infraroșu.

Nu ar fi exclus ca handset-ul descris în acest brevet să fie Vivo NEX 2, dar aflăm clar pe măsură ce apar noi leak-uri online. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×