ZTE clonează Samsung Galaxy S III?! Nu chiar... dar pe aproape!

Autor:  | Publicat în:  ZTE 856 ori
<b>ZTE clonează Samsung Galaxy S III?! Nu chiar... dar pe aproape!</b>înainte să ne plângem că am fost induși în eroare de site-ul sursa, cei de la Gizchina pare a fi învățat câte ceva despre telefoane ieri, iar azi au scris primul articol din viața lor. Ei consideră că modelul din imagine e o clonă de Galaxy...

înainte să ne plângem că am fost induși în eroare de site-ul sursa, aflați ca Gizchina.com s-a grabit sa traga concluzia că ZTE N909 e o clona de Galaxy S III, fără să analizeze datele problemei. Ei consideră că modelul din imagine e o clonă de Galaxy S III, dar dotările sale și designul duc cu gândul mai degrabă la un model ieftin midrange.

Handsetul din imagine este ZTE N909, un smartphone quad core de 4.5 inch cu Android, destinat pieței chinezești. El va avea un preț redus, de doar 159 de dolari. Corpul său măsoară 9.3 mm în grosime, iar terminalul vine cu un procesor Qualcomm MSM8625Q, un quad core mai puțin puternic decât S4 Pro sau S600.

Alte dotări includ 1 GB RAM și o rezoluție atipică de 854 x 480 pixeli, plus Android 4.1 Jelly Bean. Handset are și o cameră de 5 MP în spate și una de 0.3 MP în față. Acest model, care hai să o recunoaștem, arata urât va sosi în 5 culori diferite și va rămâne probabil în China. Din partea mea pot să îl păstreze acolo! Voi ce părere aveți, e acest model o clonă sau nu? Eu zic că nu!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×