Controlează iluminarea, ușile și termostatul cu o aplicație și un device: Prizm! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 849 ori
<b>Controlează iluminarea, ușile și termostatul cu o aplicație și un device: Prizm! (Video)</b>Direct de pe Kickstarter vine Prizm, un terminal touch de 5 inch, cu rolul de sistem de control pentru întreaga casă. Kickstarter este un site unde își găsesc locul inițiativele care au nevoie de finanțare și primesc finanțare sub formă a...

Direct de pe Kickstarter vine Prizm, un terminal touch de 5 inch, cu rolul de sistem de control pentru întreaga casă. Kickstarter este un site unde își găsesc locul inițiativele care au nevoie de finanțare și primesc finanțare sub formă a diferite sume într-un timp limită.

Scopul companiei din spatele lui Prizm este să adune 200.000 de dolari până pe 7 aprilie și au strâns doar 9.900 până acum. Prizm este un terminal cu ecran touch, care folosește Z-Wave, un sistem wireless care permite comunicarea cu aparate electrocasnice. Cu ajutorul aplicației mobile Prizm Manager puteți stinge sau aprinde lumina, închide sau deschide uși și cobora jaluzele sau regla termostatul.

Veți primi și notificări când se deschide o fereastră sau ușa sau dacă a intrat cineva în casă. Există și o platformă cloud care sprijină aceste interacțiuni. Prizm sună ca o idee bună, dar am mai auzit de sisteme de acest gen, deci nu e chiar o idee originală. Din câte am înțeles pentru a primi un gadget de acest gen trebuie să plătiți un minim de 180 de dolari. Merită?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×