Spy Shop Black Friday 2017

"Cel mai rapid smartphone din lume" prezentat pe 14 martie... și nu e Galaxy S IV!

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 1.701 ori
<b>"Cel mai rapid smartphone din lume" prezentat pe 14 martie... și nu e Galaxy S IV!</b>știm cu toții că Samsung pregătește marele debut al lui Galaxy S IV pentru 14 martie, joia viitoare, dar se pare că la aceeași dată vă mai debuta un terminal interesant. E vorba despre un nou model de telefon Xolo, descris drept "cel mai rapid...

știm cu toții că Samsung pregătește marele debut al lui Galaxy S IV pentru 14 martie, joia viitoare, dar se pare că la aceeași dată vă mai debuta un terminal interesant. E vorba despre un nou model de telefon Xolo, descris drept "cel mai rapid smartphone creat vreodată".

Lava International tocmai a trimis invitații la eveniment, care are loc cu doar câteva ore înainte de cel Samsung. Compania care se ocupă de seria de telefoane Xolo are tradiția de a lansa handseturi cu procesoare Intel, iar noul lor model ar putea veni cu un chipset Clover Trail+, cel prezentat la MWC 2013. Printre alternativele de CPU se număra aici Z2580 la 2 GHz (4 thread), Z2560 la 1.6 GHz și Z2520 la 1.2 GHz.

"Cel mai rapid smartphone din lume" prezentat pe 14 martie... și nu e Galaxy S IV!

GPU-ul este comun pentru toate variantele de CPU de mai sus: PowerVR SGX 544MP2. Evenimentul de debut al noului smartphone Xolo are loc în Goa, India și suntem tare curioși să vedem despre ce e vorba. Pentru cei care au nevoie de puțin background, Xolo X900 a fost primul smartphone cu procesor Intel lansat pe piața din India, iar acum avem parte de un nou model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×