ZTE dezvăluie un teaser pentru smartphone-ul Nubia X8; acesta ar putea fi lansat pe 15 octombrie

612 ori
<b>ZTE dezvăluie un teaser pentru smartphone-ul Nubia X8; acesta ar putea fi lansat pe 15 octombrie</b>&Icirc;n ultimul timp cei de la ZTE au reușit să aducă pe piață smartphone-uri foarte interesante, iar c&acirc;teva exemple sunt modelele din gama Nubia, dar și cele din gama Axon. Din c&acirc;te se pare, chinezii ne pregătesc un nou smartphone...

În ultimul timp cei de la ZTE au reușit să aducă pe piață smartphone-uri foarte interesante, iar câteva exemple sunt modelele din gama Nubia, dar și cele din gama Axon. Din câte se pare, chinezii ne pregătesc un nou smartphone Nubia, și anume modelul X8, terminal ce primește astăzi un teaser.

La fel ca și Nubia Z9, acest smartphone urmează a sosi cu un panou frontal cu margini foarte subțiri, aproape inexistente. Pe lângă acest teaser, avem ocazia să aruncăm o privire și asupra unor imagini cu telefonul ce sosesc bineînțeles din China. Aceste materialez dezvăluie o formă relativ ciudată a butoanelor de volum, elemente ce ar putea avea și funcții touch.

ZTE Nubia X8

Aflați că telefonul ar putea dispune și de un scanner de amprente integrat în butonul power/unlock, idee similară cu cea adusă de Sony pe Xperia Z5. La nivel de specificații hardware, se vehiculează prezența unui display Quad HD de 5.5 inch, a unei baterie de 5120 mAh și a unui chip de 4 GB memorie RAM.

Potrivit detaliilor din teaser-ul de mai sus, se pare că ZTE va dezvălui acest smartphone peste doar câteva zile, mai precis pe data de 15 octombrie.

Nubia X8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×