ZTE G720C este un nou telefon midrange, certificat de către TENAA În China

Autor:  | Publicat în:  ZTE 523 ori
<b>ZTE G720C este un nou telefon midrange, certificat de către TENAA În China</b>ZTE G720C este un telefon nou, care înainte de a fi lansat primește certificarea autorității TENAA în China. Acest model are dotări midrange și un design rotunjit în partea superioară și inferioară, dar din păcate nu știm și prețul său....

ZTE G720C este un telefon nou, care înainte de a fi lansat primește certificarea autorității TENAA în China. Acest model are dotări midrange și un design rotunjit în partea superioară și inferioară, dar din păcate nu știm și prețul său.

Ce am remarcat din start e că în spate avem un blitz dual, care pare a adopta un LED cu lumina caldă și unul cu lumina rece. Telefonul va sosi pe alb sau negru și măsoară 7.5 mm în grosime. ZTE G720C cântărește 126.8 grame și integrează un display de 5 inch TFT, cu rezoluție Full HD și capabil să afișeze 16.000.000 de culori. Acest model vine cu suport GSM și TD-LTE, iar la interior are 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

ZTE G720C este un nou telefon midrange, certificat de către TENAA În China

în plus, ZTE G720C vine cu un procesor quad core de 1.5 GHz, o cameră frontală de 5 MP și o cameră principală de 8 MP. El include și Bluetooth și conectivitate microUSB printre dotări, iar camera sa principală e capabilă de captură video 720p și folosește un senzor CMOS. Așteptați-vă la o lansare în curând.

ZTE G720C este un nou telefon midrange, certificat de către TENAA În China

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×