ZTE Grand S II ar putea fi primul telefon ce va dispune de 4 GB memorie RAM

Autor:  | Publicat în:  ZTE 880 ori
<b>ZTE Grand S II ar putea fi primul telefon ce va dispune de 4 GB memorie RAM</b>Deși unele terminale proaspăt lansate, cum ar fi HTC One M8 sau Galaxy S5 încă păstrează o memorie RAM de doar 2 GB, se pare că unii producători vor lansa smartphone-uri cu o memorie RAM de nici mai mult, nici mai puțin de 4 GB. întrebarea pe...

Deși unele terminale proaspăt lansate, cum ar fi HTC One M8 sau Galaxy S5 încă păstrează o memorie RAM de doar 2 GB, se pare că unii producători vor lansa smartphone-uri cu o memorie RAM de nici mai mult, nici mai puțin de 4 GB. întrebarea pe care și-o pun mulți este aceea dacă chiar este nevoie într-adevăr de un astfel de chip pe un terminal mobil.

Printre companiile chineze ce se află în plină expansiune se numără și ZTE, companie ce urmează a lansa flagship-ul Grand S II. Cu toate că anunțul oficial spunea că telefonul va beneficia doar de 2 GB RAM, se pare că nu va fi așa. ZTE Grand S II tocmai a trecut pe la Autoritatea de certificare din China, unde lista de specificații prezintă o memorie RAM de 4 GB.

ZTE Grand S II ar putea fi primul telefon ce va dispune de 4 GB memorie RAM

Dacă specificațiile prezentate de către Autoritatea de certificare din China sunt cele reale, atunci flagship-ul companiei ZTE va fi primul terminal mobil de pe piață care va include un chip de 4 GB RAM. Rămâne de văzut ce alte specificații high-end va încorpora noul ZTE Grand S II.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×