ZTE Grand X Quad ajunge pe web sub formă de imagine; Un nou terminal quad core midrange

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.232 ori
<b>ZTE Grand X Quad ajunge pe web sub formă de imagine; Un nou terminal quad core midrange</b>Ieri vă prezentam imagini cu un nou terminal Huawei, Ascend G700 și astăzi iată un alt smartphone chinezesc interesant, de această dată produs de rivalii de la ZTE. E vorba despre ZTE Grand X Quad, a cărui imagine a fost postata pe web de către...

Ieri vă prezentam imagini cu un nou terminal Huawei, Ascend G700 și astăzi iată un alt smartphone chinezesc interesant, de această dată produs de rivalii de la ZTE. E vorba despre ZTE Grand X Quad, a cărui imagine a fost postata pe web de către faimosul @evleaks.

Handsetul era cunoscut în prealabil drept ZTE V987 și și-a făcut apariția în baza de date TENAA, astfel că specificațiile sale sunt cunoscute deja în mare. ZTE Grand X Quad va sosi cu un display de 5 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și Android 4.1.2 Jelly Bean.

Alte dotări includ și o cameră de 8 megapixeli în spate, WiFi, Bluetooth, slot microSD și o baterie de 2500 mAh, una înlăturabila se pare. Terminalul sună bine pentru un model midrange și nu m-ar mira să vedem un preț în jurul a 400 sau chiar 300 de dolari pentru acest device.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×