Slingshot Racing review: un joc original de curse steampunk (Video)

1.175 ori
<b>Slingshot Racing review: un joc original de curse steampunk (Video)</b>Tot în cadrul analizei lui Sony Xperia Z (2.649 lei la eMAG) am găsit timp să aruncăm o privire asupra jocului numit Slingshot Racing. Acest titlu costă 99 de cenți și aduce un nou concept de curse cu vehicule pe gheață. Ele se vor folosi de...

Tot în cadrul analizei lui Sony Xperia Z (2.649 lei la eMAG) am găsit timp să aruncăm o privire asupra jocului numit Slingshot Racing. Acest titlu costă 99 de cenți și aduce un nou concept de curse cu vehicule pe gheață. Ele se vor folosi de cordeline pe care le agață de stâlpi pentru a prinde viteza, fără a folosi un motor.

Jocul este unul steampunk, cu acea atmosferă SF a unei epoci imaginare dominate de rotițe și puterea aburului, plus roboți rudimentari. Slingshot Racing este produs de Crescent Moon Games și vă oferă 80 de curse, împărțite în 4 tipuri: cursa contra 3 inamici, pentru podium, cursa contra 3 inamici urmăriti de un vehicul mare și "supărat", cursa contra cronometru și cursa contra cronometru cu scopul de a aduna rotițe.

Există și multiplayer în joc, dar unul local, astfel că veți putea concura cu încă 3 prieteni, fiecare din voi având un colț al ecranului la dispoziție pentru a apăsa și a agăța vehiculul de stâlp. Grafica jocului arată bine, este colorată și mediul este unul iernatic și bine desenat. Puteți schimba culoarea și tipul de vehicul, iar singura obiecție pe care o am e că jocul e ușor repetitiv. îi dăm o notă de 9.3 din 10 și îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×