Dovezi cu privire la existența lui Samsung Galaxy Fonblet descoperite În sistemul Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 866 ori
<b>Dovezi cu privire la existența lui Samsung Galaxy Fonblet descoperite În sistemul Samsung</b>Samsung Galaxy Fonblet se presupune că ar fi următorul pas în evoluția phableturilor și despre acest device s-a discutat intens înainte de MWC 2013. Speram la o prezentare la acel show, dar ca și Galaxy Tab 3 produsul nu s-a materializat. Ei bine,...

Samsung Galaxy Fonblet se presupune că ar fi următorul pas în evoluția phableturilor și despre acest device s-a discutat intens înainte de MWC 2013. Speram la o prezentare la acel show, dar ca și Galaxy Tab 3 produsul nu s-a materializat. Ei bine, astăzi avem noi zvonuri despre Fonblet.

Se pare că lista de terminale de pe Global Download Center al Samsung Electronics menționează acum și nume de cod noi asociate cu acest Fonblet. Recent am observat că toate zvonurile despre Galaxy Note III au făcut saltul de la diagonală de 6.3 inch la cea de 5.99 inch, deci e posibil ca acea diagonală să fi rămas pentru produsul Fonblet. Numele său de cod este GT-I9205, care identifică o categorie de produs ce nu e smartphone și nici chiar tableta, mai degrabă un phablet.

De remarcat și faptul că accesoriul oficial Game Pad al lui Samsung Galaxy S4 suporta terminale cu diagonală până la 6.3 inch. în legătură cu Fonblet au fost descoperite 3 versiuni ale acestui device în lista Samsung: GT-I9200, cea standard, GT-I9205 cea LTE/WCDMA/GSM și GT-I9208, cea TD-SCDMA/GSM. șansele sunt mari ca acesta să fie un ultra phablet cu procesor Exynos Octa și rezoluție Full HD, sau poate chiar mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×