O presupusă fotografie cu Xiaomi Mi 5s ajunge pe web; avem parte de un panou spate glossy ce este magnet de amprente

864 ori
<b>O presupusă fotografie cu Xiaomi Mi 5s ajunge pe web; avem parte de un panou spate glossy ce este magnet de amprente</b>Xiaomi Mi 5s este următorul smartphone de top pe care chinezii ni-l pregătesc, telefon ce în ultimele câteva zile a avut parte de numeroase scăpări. Seria de leak-uri continuă și astăzi, moment în care aruncăm o privire asupra unei presupuse imagini ce ne

Pe lângă phablet-ul Mi Note 2 despre care am tot auzit vești în ultima vreme, cei de la Xiaomi plănuiesc și lansarea lui Mi 5s - o versiune actualizată hardware a flagship-ului din acest an. Vedem astăzi o presupusă fotografie ce ne prezintă handset-ul din spate și care ne dezvăluie câteva elemente de design. Remarcăm un setup diferit al camerei foto, care acum este plasată central și nu în colțul din stânga precum la modelele precedente.

Avem un panou spate din sticlă glossy ce pare a fi un adevărat magnet de amprente, iar alături de senzorul foto se află și blițul dual-tone. Trebuie să tratăm totuși această imagine cu precauție, și asta pentru că de obicei upgrade-urile aduse de către Xiaomi modelelor actuale nu aduc prea multe schimbări la capitolul design.

Vă amintim că handset-ul ar urma să ne aducă un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, un display FHD de 5.15 inch cu tehnologie Force Touch și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8 și stabilizare optică a imaginii pe 4 axe. Vom primi și un senzor frontal de 8 megapixeli, o baterie de 3490 mAh cu suport Quick Charge 3.0 și trei variante diferite după cum urmează:

  • 3 GB RAM + 64 GB stocare
  • 4 GB RAM + 128 GB stocare
  • 6 GB RAM + 256 GB stocare
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×