ZTE lansează G601U, un smartphone Android ultra-rezistent

Autor:  | Publicat în:  ZTE 897 ori
<b>ZTE lansează G601U, un smartphone Android ultra-rezistent</b>După ce numeroși producători au lansat smartphone-uri Android ultra-rezistente, se pare că și compania ZTE a decis să scoată pe piață un astfel de terminal. ZTE G601U a primit recent certificare în țara natală, China și urmează să fie pus...

După ce numeroși producători au lansat smartphone-uri Android ultra-rezistente, se pare că și compania ZTE a decis să scoată pe piață un astfel de terminal. ZTE G601U a primit recent certificare în țara natală, China și urmează să fie pus la vânzare în curând.

ZTE G610U dispune de un display de 4 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, o cameră de 5 megapixeli cu LED flash, o cameră frontală VGA, un procesor dual-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, slot pentru carduri microSD.

ZTE lansează G601U

De asemenea, telefonul mai dispune de conexiune HSPA, WiFi, Bluetooth, GPS și o baterie de 2.500 mAh. ZTE G610U rulează Android 4.2.2 JellyBean, cântărește 156 grame și măsoară 12 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×