ZTE lansează telefonul Nubia Prague S, cu ecran Full HD de 5.2 inch, carcasă subțire metalică si scanner pentru iris

Autor:  | Publicat în:  ZTE 811 ori
<b>ZTE lansează telefonul Nubia Prague S, cu ecran Full HD de 5.2 inch, carcasă subțire metalică si scanner pentru iris</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă vă prezentam un teaser&nbsp;pe care ZTE &icirc;l postase cu privire la handsetul Nubia Prague S, care tocmai a devenit oficial. Terminalul este unul cu dotări midrange spre high end şi cu o carcasă metalică cu...

Cu câteva zile în urmă vă prezentam un teaser pe care ZTE îl postase cu privire la handsetul Nubia Prague S, care tocmai a devenit oficial. Terminalul este unul cu dotări midrange spre high end şi cu o carcasă metalică cu talie subţire.

Elegantul telefon vine cu un display Full HD OGS Super AMOLED de 5.2 inch, cu sticlă 2.5D, dar şi cu un procesor octa core Snapdragon 615. El rulează Android 5.1 Lollipop, cu Nubia UI 3.0 aplicat peste. Printre dotări se mai numără şi o cameră principală de 13 megapixeli cu blitz LED şi o cameră selfie de 8 megapixeli cu lentila wide angle de 78 de grade.

ZTE lansează telefonul Nubia Prague S, cu ecran Full HD de 5.2 inch, carcasa slim metalică si scanner pentru iris

Nubia Prague S măsoară doar 6.8 mm în grosime şi are o carcasă fabricată din aluminiu. Aparent, ZTE a integrat şi un scanner pentru iris pe acest device, care oferă şi suport 4G LTE, două sloturi SIM şi o baterie de 2200 mAh cu încărcare rapidă. Acustica HiFi şi chiar suportul 7.1 Dolby fac din noul venit un model ideal pentru melomani.

Disponibil pe argintiu şi rose gold, smartphone-ul costă 380 de dolari şi va fi pus în vânzare pe 23 ianuarie.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×