eMAG anunță o nouă ediție marca Revoluția Prețurilor; discount-uri de până la 50% în perioada 19-21 ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 766 ori
<b>eMAG anunță o nouă ediție marca Revoluția Prețurilor; discount-uri de până la 50% în perioada 19-21 ianuarie</b>&Icirc;n mod suprinzător, eMAG ne pregătește o noua campanie marca Revoluția Prețurilor pentru ziua de m&acirc;ine, 19 ianuarie, detaliu despre care aflăm direct dintr-un newsletter. Ca de fiecare dată ne așteptăm la reduceri destul de...

În mod suprinzător, eMAG ne pregătește o noua campanie marca Revoluția Prețurilor pentru ziua de mâine, 19 ianuarie, detaliu despre care aflăm direct dintr-un newsletter. Ca de fiecare dată ne așteptăm la reduceri destul de interesante pentru o gamă largă de produse, de la smartphone și tablete, și până la televizoare sau ceasuri inteligente.

Aflați că noua promoție a celor de la eMAG se desfășoară în perioada 19 - 21 ianuarie, fiind vorba despre 3 zile pline de promoții. Pentru a ne pregăti cum se cuvine, ni se recomandă adăugarea în coș a produselor urmărite, cu scopul de a reduce din timpul necesar pentru realizarea unei comenzi online.

De asemenea, retailerul ne sugerează să ne logam pe site încă de pe acum cu datele personale, adresa de livrare și numărul de telefon, informații necesare pentru trimiterea comenzii. Vă puteți face un cont chiar de aici, urmând ca mâine dimineață să puteți achiziționa produsele preferate de pe eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×