LG G5 îşi prezintă noul design în schiţe ajunse pe web, ar putea include o baterie înlăturabilă prin zona inferioară

1.094 ori
<b>LG G5 îşi prezintă noul design în schiţe ajunse pe web, ar putea include o baterie înlăturabilă prin zona inferioară</b>Se pare că LG ar avea de g&acirc;nd să lanseze mai devreme dec&acirc;t de obicei telefonul sau flagship din acest an, astfel că LG G5 ar putea chiar debuta luna viitoare la MWC 2015. Zvonacul Shai Mizrachi&nbsp;are c&acirc;teva informaţii noi legate...

Se pare că LG ar avea de gând să lanseze mai devreme decât de obicei telefonul sau flagship din acest an, astfel că LG G5 ar putea chiar debuta luna viitoare la MWC 2016. Zvonacul Shai Mizrachi are câteva informaţii noi legate de formatul de design al noului venit, detaliat mai jos.

Flagshipul G5 va schimba abordarea faţă de LG G4 şi G3, optând pentru un format mai slim, mai lung şi mai ingust. Spre exemplu, în vreme ce LG G4 măsoară 148.9 x 76.1 x 6.3 mm - 9.8 mm, G5 va măsura 149.4 x 73.9 x 8.2 mm. E interesant şi faptul că LG a decis să amplaseze acum butoanele de volum lateral şi nu în spate aşa cum face de la LG G2 încoace.

LG G5 îşi prezintă noul design în schiţe ajunse pe web, ar putea include o baterie înlăturabila prin zona inferioară

Totuşi butonul Power rămâne în spate şi integrează şi scanner de amprente, o premieră în seria de flagshipuri LG. Noul design se leagă perfect cu scăparea din Coreea de Sud de acum câteva zile, care prezenta un capac în zona inferioară a telefonului, prin care se putea înlătura bateria. Mai aflăm şi că terminalul va adopta un sasiu metalic, va sosi cu o diagonală de 5.6 inch şi cu o rezoluţie Quad HD, plus un panou edge to edge în zona frontală.

Aşteptăm o lansare pe data de 21 februarie şi şansele sunt mari să vedem fie o cameră duala în spate, fie un ecran extra deasupra celui principal, în stil LG V10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×