ZTE N958St primește certificare din partea TENAA; acesta vine cu difuzoare stereo și display HD de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  ZTE 587 ori
<b>ZTE N958St primește certificare din partea TENAA; acesta vine cu difuzoare stereo și display HD de 5.5 inch</b>Acum câteva zile, mai precis pe data de 24 octombrie, agenția chineză TENAA certifica un nou produs dezvoltat de către compania ZTE, și anume smartphone-ul ZTE N958St. Din câte putem remarca prin intermediul listei de specificații, avem de-a face...

Acum câteva zile, mai precis pe data de 24 octombrie, agenția chineză TENAA certifica un nou produs dezvoltat de către compania ZTE, și anume smartphone-ul ZTE N958St. Din câte putem remarca prin intermediul listei de specificații, avem de-a face cu un terminal de 5.5 inch ce aduce în pachet dotări destul de bune.

Astfel, ZTE N958St ne va pune la dispoziție un display TFT HD de 5.5 inch cu rezoluție 1.280 x 720 pixeli, un procesor tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli.

ZTE N958St dina lateral

Aflăm că ZTE N958St rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat și faptul că acesta dispune și de difuzoare stereo situate în partea din spate. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul device ZTE cântărește 180 grame și măsoară 9.5 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×