Motorola pregătește o versiune globală a lui Droid Turbo ce va fi lansată În Brazilia

Autor:  | Publicat în:  Motorola 982 ori
<b>Motorola pregătește o versiune globală a lui Droid Turbo ce va fi lansată În Brazilia</b>După ce aseară, Motorola Droid Turbo era lansat în exclusivitate prin intermediul operatorului Verizon, astăzi aflăm că Motorola pregătește o versiune globală a acestui model ce va debuta pentru început în Brazilia pe data de 5 noiembrie, zi...

După ce aseară, Motorola Droid Turbo era lansat în exclusivitate prin intermediul operatorului Verizon, astăzi aflăm că Motorola pregătește o versiune globală a acestui model ce va debuta pentru început în Brazilia pe data de 5 noiembrie, zi în care va fi pregătit un eveniment special de presă.

Așa cum am aflat deja, Moto Droid Turbo sosește cu un display Quad HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 tactat la 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 21 megapixeli și o baterie ce aduce tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

Din câte se speculează, se pare că Moto Droid Turbo va adopta un alt nume odată ajuns în Brazilia, acesta urmând să fie parte din gama de terminale Moto Droid Maxx. Să fi fost Droid Turbo terminalul demn să poarte numele Nexus 6?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×