BlackBerry ar lucra la noi tablete și la un concept de slider, conform CEO-ului său (Video)

621 ori
<b>BlackBerry ar lucra la noi tablete și la un concept de slider, conform CEO-ului său (Video)</b>în cadrul evenimentului MIT Enterprise Forum din Hong Kong, CEO-ul Blackberry John Chen a participat în calitate de vorbitor, el oferind și indicii cu privire la planurile viitoare ale companiei pe care o conduce. Ele par a include și tablete și un...

în cadrul evenimentului MIT Enterprise Forum din Hong Kong, CEO-ul BlackberryJohn Chen a participat în calitate de vorbitor, el oferind și indicii cu privire la planurile viitoare ale companiei pe care o conduce. Ele par a include și tablete și un device inedit.

După cum știți probabil, de la Playbook și modelele sale derivate încoace BlackBerry nu a mai produs vreo tabletă. Dacă în urmă cu câteva luni nu mai părea posibilă abordarea acestui segment, acum când Passport obține vânzări destul de bune, a revenit speranța și inspirația la compania canadiană. Astfel, după ce cu câteva luni în urma aflăm că BB pregătește o tabletă pentru 2015, în această săptămână Chen a declarat că firmă pe care o conduce lucrează la tablete și la un "concept nou care rezolva problema terminalelor cu ecran mare și tastatura fizică".

Dacă asociem spusele sale cu brevetul ce include imaginea de mai sus, atunci ne ducem cu gândul la un slider de tip 2 în 1, eventual un model în stil Lenovo Yoga. Brevetul indica prezența unei tastaturi "ascunse" inclusă într-o porțiune specială a hibridului tableta/laptop. Personal, mi se pare că acest design aduce cu cel al unui OLPC, dar mă aștept ca rezultatul final să fie totuși puțin mai elegant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×