ZTE Nubia Z9 certificat de TENAA, vine cu specificaţii high end, o cantitate uriaşă de RAM (8 GB)

1.773 ori
<b>ZTE Nubia Z9 certificat de TENAA, vine cu specificaţii high end, o cantitate uriaşă de RAM (8 GB)</b>ZTE Nubia Z9 este probabil modelul de telefon cel mai apropiat de Galaxy S6 Edge, c&acirc;nd vine vorba de un design ce implică margini curbate ale ecranului. După numeroase scăpări, inclusiv unele legate de gesturile ce pot fi aplicate pe acele...

ZTE Nubia Z9 este probabil modelul de telefon cel mai apropiat de Galaxy S6 Edge, când vine vorba de un design ce implică margini curbate ale ecranului. După numeroase scăpări, inclusiv unele legate de gesturile ce pot fi aplicate pe acele margini, iată că azi aflăm că handsetul a primit certificarea autorităţii TENAA din China.

Recent ZTE a postat şi randări oficiale ale acestui terminal, deci ştim cum va arată el. Acum avem şi o lista solidă de specificaţii, prin intermediul autorităţii din China. Listat sub numele de cod Nubia NX508J, acest device vine cu o sticlă curbată 2.5D, extinsă până la marginile smartphone-ului. Nubia Z9 măsoară 8.94 mm în grosime şi cântăreşte 180 de grame, destul de mult pentru un model cu diagonală de 5.2 inch.

ZTE Nubia Z9 certificat de TENAA, vine cu specificaţii high end, o cantitate uriaşă de RAM (8 GB)

Se remarcă aici şi un buton Home care ar putea integra un senzor de amprente, funcţie despre care nu ştiam din precedentele scăpări ale handsetului. Specificaţiile acestui model par a fi foarte atractive, printre ele numărându-se şi un procesor octa core de 3.5 GHz şi 8 GB RAM, ceea ce sună de-a dreptul SF.

Cel mai probabil e vorba de doar 4 GB RAM şi un procesor Snapdragon 810, că să fim mai realişti. Ecranul de 5.15 inch Full HD va fi însoţit de o camera principala de 16 MP şi una frontală de 8 MP, plus o baterie de 3000 mAh. Lansarea va avea loc pe 6 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×