LG lansează husa "ciclop" QuickCircle pentru modelul G3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.937 ori
<b>LG lansează husa "ciclop" QuickCircle pentru modelul G3 (Video)</b>LG nu se sfiește să anunțe accesorii pentru un flagship nelansat încă, adică LG G3, pe care îl vedem debutând pe 27 mai. Compania sud coreeană a prezentat în această săptămână husa G3 QuickCircle, care arata ca un ciclop. &nbsp; ​...

LG nu se sfiește să anunțe accesorii pentru un flagship nelansat încă, adică LG G3, pe care îl vedem debutând pe 27 mai. Compania sud coreeană a prezentat în această săptămână husa G3 QuickCircle, care arata ca un ciclop.

​

Accesoriul are o fereastră circulară aplicată peste zona frontală a handsetului, acoperită cu un flip cover. Acea fereastră va permite să vedeți informații precum notificări și să accesați rapid funcții prin shortcuturi, fie că e vorba de apelare, mesagerie, camera sau altele. QuickCircle vine în 5 culori: negru metalic, alb mătase, auriu shine, mentă aqua și roz indian.

Husa suporta și încărcare wireless pentru LG G3, iar LG va oferi un SDK dezvoltatorilor luna viitoare pentru a permite aplicațiilor să își integreze funcțiile cu fereastra acestui accesoriu. între S View de la Samsung și HTC Dot View și acum și acest model, ce ați alege?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×