LG lansează husa "ciclop" QuickCircle pentru modelul G3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.905 ori
<b>LG lansează husa "ciclop" QuickCircle pentru modelul G3 (Video)</b>LG nu se sfiește să anunțe accesorii pentru un flagship nelansat încă, adică LG G3, pe care îl vedem debutând pe 27 mai. Compania sud coreeană a prezentat în această săptămână husa G3 QuickCircle, care arata ca un ciclop. &nbsp; ​...

LG nu se sfiește să anunțe accesorii pentru un flagship nelansat încă, adică LG G3, pe care îl vedem debutând pe 27 mai. Compania sud coreeană a prezentat în această săptămână husa G3 QuickCircle, care arata ca un ciclop.

​

Accesoriul are o fereastră circulară aplicată peste zona frontală a handsetului, acoperită cu un flip cover. Acea fereastră va permite să vedeți informații precum notificări și să accesați rapid funcții prin shortcuturi, fie că e vorba de apelare, mesagerie, camera sau altele. QuickCircle vine în 5 culori: negru metalic, alb mătase, auriu shine, mentă aqua și roz indian.

Husa suporta și încărcare wireless pentru LG G3, iar LG va oferi un SDK dezvoltatorilor luna viitoare pentru a permite aplicațiilor să își integreze funcțiile cu fereastra acestui accesoriu. între S View de la Samsung și HTC Dot View și acum și acest model, ce ați alege?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×