ZTE Nubia Z11 disponibil de acum și varianta de culoare 'Blue Aurora'; costă 370 dolari

1.447 ori
<b>ZTE Nubia Z11 disponibil de acum și varianta de culoare 'Blue Aurora'; costă 370 dolari</b>De astăzi, smartphone-ul ZTE Nubia Z11 este disponibil și în varianta de culoare - Blue Aurora - nuanță ce arată foarte bine pe acest model cu display edge-to-edge. Prețul noii versiuni este de 370 dolari, iar ca dotări hardware primim în cazul de față un

ZTE Nubia Z11 este un phablet lansat în luna iulie a acestui an, model ce adoptă un pachet hardware pe măsură, dar și un design foarte arătos datorat în mare parte panoului frontal cu display edge-to-edge. Deși inițial era disponibil în 4 variante de culoare (auriu, gri, argintiu, roz), iată că de astăzi compania chineză aduce o a 5-a versiune pentru acest smartphone - nuanță numit 'Blue Aurora' și prezentată în imaginea de mai jos.

ZTE Nubia Z11

Cum era de așteptat, avem de-a face cu o schimbare ce ține strict de culoarea carcasei metalice, dotările hardware fiind exact cele pe care le știam deja. Telefonul vine cu display FHD de 5.5 inch, cu un procesor quad-core Qualcom Snapdragon 820, cu 4 GB sau 6 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă și cu 64 GB spațiu intern de stocare. 

Primim o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, sistem de stabilizare optică a imaginii, bliț dual-tone și suport pentru captură video 2160p@30fps. Pentru selfie-uri ni se oferă o cameră frontală de 8 megapixeli, și mai întâlnim la bord o baterie de 3000 mAh, un scanner de amprente și un port USB Type-C. Această nouă variantă de culoare a smartphone-ului ZTE Nubia Z11 va costa 370 dolari!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×