Elephone P25 va fi disponibil și în varianta de culoare 'Mocha Gold'; smartphone cu 6 GB RAM!

1.127 ori
<b>Elephone P25 va fi disponibil și în varianta de culoare 'Mocha Gold'; smartphone cu 6 GB RAM!</b>Noi smartphone-uri ne sunt pregătite la ora actuală de către Elephone, iar printre acestea îl avem și pe Elephone P25. Telefonul de față va sosi cu 6 GB memorie RAM și cu 64 GB spațiu intern de stocare, dotări care atrag din start atenția consumatorilor

De-a lungul anului 2016 cei de la Elephone ne-au adus numeroase smartphone-uri pe piață, de la modele ce s-au remarcat printr-un raport excelent preț-specificații și până la terminale ce puneau accentul pe design, cum este cazul lui S7. Și în 2017 vom avea parte de terminale cu adevărat spectaculoase, un prim model ce va deschide balul de lansări fiind chiar Elephone P25 - telefon cu 6 GB memorie RAM.

Elephone P25

Compania producătoare ne dezvăluie astăzi faptul că smartphone-ul va sosi și într-o variantă de culoare numită 'Mocha Gold', nuanță pe care o puteți admira în imaginea de mai sus. Este vorba despre un auriu ceva mai special decât am fi crezut inițial, această culoare având și o tentă de mov.

Ce mai știm despre Elephone P25 este că acesta ne va oferi 64 GB spațiu de stocare flash la pachet. În vreme ce restul dotărilor hardware rămân necunoscute, nu putem decât a bănui că vom primi un procesor octa sau deca-core, un slot microSD și un scanner de amprente amplasat frontal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×