Flagship-ul LG G6 ar urma să renunțe la modularitate în favoarea unui design tradițional

1.438 ori
<b>Flagship-ul LG G6 ar urma să renunțe la modularitate în favoarea unui design tradițional</b>Cu toate că prin luna septembrie aflam prin intermediul unor indicii oferite de către un oficial LG, faptul că viitorul flagship G6 va păstra conceptul de modularitate întâlnit pe G5, iată că acum apare în ecuația informația ce ne dezvăluie că lucrurile

În luna septembrie a acestui an aflam prin intermediul unor indicii din partea unui oficial LG, faptul că flagship-ul LG G6 va păstra conceptul de modularitate pe care l-am întâlnit și pe modelul G5 din acest an. A trecut mai bine de o lună de la acea știre, și iată că astăzi descoperim că publicația coreeană ETNews a obținut informații din partea unor surse care susțin că LG G6 nu va aduce un asemenea feature, urmând a păstra design-ul tradicițional de smartphone.

Asta înseamnă că nu vom mai primi suport pentru module extra, precum cele de tip grip foto și cele care ne aduceau la bord acustică Hi-Fi Bang & Olufsen. Aparent, conceptul de modularitate adus pe LG G5 nu a fost prea bine primit de către public, numeroși utilizatori găsind modulele cu pricina greu de atașat și îndepărtat de pe telefon.

De asemenea, la prima strigare și prețul asociat acestor module a fost unul piperat mai ales în cazul modului Hi-Fi Plus ce costa aproximativ 270 euro. Ne așteptăm așadar să vedem un LG G6 redesenat, unul care cel mai probabil ne va aduce un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 830, 6 GB memorie RAM și o cameră foto duală la bord. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×