ZTE pregătește un nou smartphone Android pentru MWC și un terminal Firefox OS

Autor:  | Publicat în:  ZTE 497 ori
<b>ZTE pregătește un nou smartphone Android pentru MWC și un terminal Firefox OS</b>Nu doar companiile americane și europene vor fi prezente în Barcelona pentru MWC 2014 începând de duminică, ci și o sumedenie de firme din China. Printre ele se numără și ZTE, care va aduce un smartphone cu ecran mare la show, dar și alte...

Nu doar companiile americane și europene vor fi prezente în Barcelona pentru MWC 2014 începând de duminică, ci și o sumedenie de firme din China. Printre ele se numără și ZTE, care va aduce un smartphone cu ecran mare la show, dar și alte surprize.

Compania a început să facă teasing cu privire la lansările sale, anunțând că va prezenta la MWC modelul Grand Memo II LTE, dotat cu un display de 6 inch. Ei vor lansa și un handset numit Open C, care va rula Firefox OS 1.3 și în bună tradiție a modelelor de acest gen, va avea dotări modeste și un preț pe măsură.

ZTE a menționat în treacăt și o nouă vesiune de interfață, MiFavor UI, care va debuta pe cel puțin un terminal Android în Barcelona. Nu m-aș mira să vedem și o tabletă și cu puțin noroc un dongle HDMI și un device de gaming. Poate chiar și un Windows Phone nou?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×