RCS-RDS oferă minute naționale și internaționale nelimitate prin intermediul celor mai noi abonamente Digi Mobil

5.195 ori
<b>RCS-RDS oferă minute naționale și internaționale nelimitate prin intermediul celor mai noi abonamente Digi Mobil</b>După ce la sfârșitul lunii trecute vă informam despre oferta locală RCS-RDS prin care se ofereau tablete și televizoare abonaților, iată că astăzi, prin intermediul unui pont primit de la un cititor fidel, căruia îi mulțumim pe această cale,...

După ce la sfârșitul lunii trecute vă informam despre oferta locală RCS-RDS prin care se ofereau tablete și televizoare abonaților, iată că astăzi, prin intermediul unui pont primit de la un cititor fidel, căruia îi mulțumim pe această cale, putem arunca o privire asupra noilor abonamente Digi Mobil ce oferă minute nelimitate atât la nivel național cât și internațional.

Noua ofertă cuprinde abonamentele OPTIM 10 (fără telefon inclus) și COMPLET 12 (cu telefon inclus. Din păcate, aceste abonamente vor fi disponibile pentru început doar în județele Bihor și Timiș, urmând ca oferta să fie valabilă și la nivel național până la sfârșitul lunii februarie. Clienții ce vor alege unul dintre aceste abonamente vor beneficia de următoarele beneficii:

  • minute nelimitate în rețeaua RDS fixă și mobilă
  • sms-uri nelimitate în rețea
  • minute nelimitate în toate rețelele fixe sau mobile naționale și internaționale (Europa, Canada, USA, China)
  • internet nelimitat (primii 5GB de trafic la viteză maximă)

Abonamentul Digi Optim 10 va necesita plata unei taxe lunare de 10 EUR cu TVA inclus (45 lei), în timp ce abonamentul Digi Complet 12 va costa 12 EUR/taxă lunară cu TVA inclus (54 lei). Deși abonamentele Optim și Complet au apărut în decembrie 2013, doar oferta Optim este disponibilă la nivelul întregii țări, oferta Complet fiind disponibilă doar în Bihor, Timiș și alte 4-5 județe.

De asemenea, se pare că minutele nelimitate naționale pot fi folosite și pentru apeluri în rețelele fixe și mobile din Europa, Canada, SUA și China. Odată cu aceste abonamente incluse în oferta RCS-RDS, devine destul de clar cine va deveni principalul jucător pe piața de telecomunicații din România, ceilalți operatori oferind în acest moment abonamente cu beneficii asemănătoare la prețuri exagerate care ajung să depășească suma de 40 euro. Singurul lucru pe care cei de la RCS-RDS nu îl oferă sunt mesajele naționale, acestea fiind taxate în funcție de destinație, dar care ar putea fi incluse într-un viitor apropiat.

Mulțumim încă o dată cititorului nostru fidel pentru pontul trimis!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×