Preview Samsung Galaxy Tab 10.1v Într-o experiență hands-on

2.418 ori
<b>Preview Samsung Galaxy Tab 10.1v Într-o experiență hands-on</b>Odată cu debutul tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1v la reprezentanța Vodafone din cadrul magazinului Cocor, am avut ocazia să testăm terminalul Honeycomb. Acesta ne-a fost prezentat în detaliu, după cum puteți observa în clipul video de mai jos,...

Odată cu debutul tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1v la reprezentanța Vodafone din cadrul magazinului Cocor, am avut ocazia să testăm terminalul Honeycomb. Acesta ne-a fost prezentat în detaliu, după cum puteți observa în clipul video de mai jos, care demonstrează pe scurt modul în care funcționează cele mai importante secțiuni ale tabletei.

Avem de-a face cu un terminal gros de 10.9 mm, cu o greutate de 600 de grame și dotat cu un display touch capacitiv de 10.1 inchi, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Samsung Galaxy Tab 10.1v este tableta cu cel mai puternic senzor foto în acest moment, de 8 megapixeli, cu autofocus și bliț LED, plus geotagging și captură video 1080p la 24 fps.

în plus, noul Galaxy Tab vine cu o cameră frontală de 2 megapixeli, utilă pentru videoconvorbiri. Creierul terminalului este un procesor dual core Tegra 2 de 1GHz, iar produsul vine în variante de 16 sau 32 GB. Nu beneficiați de slot pentru carduri de memorie sau ieșire HDMI, asta dacă sunteți în căutare de funcții lipsă ale noii tablete.

Galaxy Tab 10.1v suportă conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n și HSDPA 21Mbps, Plus Bluetooth 2.1, iar terminalul poate servi și drept hotspot WiFi. Bateria sa este o unitate Li-Po de 6860 mAh, iar după cum se vede și în acest clip interfața lui Android 3.0 este extrem de intuitivă și am apreciat foarte mult lookul aplicației YouTube, cu al său carusel cu efecte 3D.

Tableta suportă playback HD pe YouTube, după cum am demonstrat și poate rula jocuri cu grafică mai complexă. Web browsingul este rapid, iar interfața camerei este extrem de simplista și probabil preferata noastră, chiar și în comparație cu multe handseturi cu meniuri variate ale camerei. Am aruncat și o privire asupra lui Google Maps, disponibil în varianta tridimensională în SUA, dar nu și la noi deocamdată...

Dacă vă tentează nouă tableta Samsung, aflați că prețul sau pornește de la 419 euro cu pachetul Internet Nelimitat Extra pe 2 ani la Vodafone.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×