ZTE Star 1 anunțat oficial; acesta vine cu display Full HD de 5 inch și un preț de doar 224$

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.153 ori
<b>ZTE Star 1 anunțat oficial; acesta vine cu display Full HD de 5 inch și un preț de doar 224$</b>După ce acum câteva zile am avut ocazia să îl vedem într-o primă fotografie pe ZTE Star 1, iată că astăzi terminalul de 5 inch a fost lansat oficial pe piața din China. Astfel, compania chineză ZTE vine pe piață cu un nou model promițător...

După ce acum câteva zile am avut ocazia să îl vedem într-o primă fotografie pe ZTE Star 1, iată că astăzi terminalul de 5 inch a fost lansat oficial pe piața din China. Astfel, compania chineză ZTE vine pe piață cu un nou model promițător care aduce la pachet o serie de componente hardware destul de bune și un preț pe măsură.

ZTE Star 1 dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț dual-tone, o cameră secundară de 5 megapixeli și o baterie de 2300 mAh.

ZTE Star 1 anunțat oficial; acesta vine cu display Full HD de 5 inch și un preț de doar 224$

De asemenea, terminalul rulează Android 4.4 KitKat peste care a fost aplicată interfața customizată MiFavor 2.3. La capitolul conectivitate remarcăm prezența unui senzor infraroșu, tehnologia Bluetooth 4.0, DLNA și funcții de tip USB On-the-go. în timp ce prețul pentru versiunea de 16 GB va fi de 224$, modelul de 32 GB va fi comercializat la un preț de aproximativ 257$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×