iOS 8 scapă pe web Într-o serie de fotografii live În care rulează pe un iPhone 5s

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.689 ori
<b>iOS 8 scapă pe web Într-o serie de fotografii live În care rulează pe un iPhone 5s</b>Pe lângă numeroasele zvonuri și scăpări de imagini cu panouri de iPhone pentru viitoarea generație ce va fi lansată anul acesta, mai există un alt produs al celor de la Apple care are parte zilele acestea de o primă scăpare pe web, și anume...

Pe lângă numeroasele zvonuri și scăpări de imagini cu panouri de iPhone pentru viitoarea generație ce va fi lansată anul acesta, mai există un alt produs al celor de la Apple care are parte zilele acestea de o primă scăpare pe web, și anume sistemul de operare iOS 8, produs software ce este programat să fie dezvăluit în luna iunie în cadrul conferinței pentru dezvoltatori WWDC 2014.

De asemenea, se așteaptă ca această nouă versiune a sistemului de operare pentru gama de telefoane mobile și tablete Apple să vină la pachet cu o serie de aplicații printre care se numără: Watch Utility, Healthbook, Text Edit, Preview, Tips și o aplicație separată iTunes Radio.

iOS 8

Totodată, după cum aflam și acum câteva zile, iOS 8 ar putea aduce integrarea unui serviciu de recunoaștere a materialelor audio, serviciu ce va fi dezvoltat împreună cu cei de la Shazam. Rămâne de văzut cum va arată la nivel de interfață iOS 8 și ce aplicații vor fi implementate pe acesta în aproximativ 6 săptămâni, mai precis pe data de 2 iunie, moment în care va debuta WWDC 2014.

iOS 8 iPAD

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×