LG Isai FL apare Într-o nouă fotografie ce prezintă terminalul În varianta de culoare roz

Autor:  | Publicat în:  LG 1.062 ori
<b>LG Isai FL apare Într-o nouă fotografie ce prezintă terminalul În varianta de culoare roz</b>După ce acum câteva zile vă prezentam o serie de fotografii cu LG Isai FL, terminal ce urmează a fi lansat pe piața din Japonia, și care ar putea fi modelul pe care se va baza din punct de vedere al design-ului LG G3, iată că astăzi putem admira...

După ce acum câteva zile vă prezentam o serie de fotografii cu LG Isai FL, terminal ce urmează a fi lansat pe piața din Japonia, și care ar putea fi modelul pe care se va baza din punct de vedere al design-ului LG G3, iată că astăzi putem admira încă o fotografie cu acest smartphone ce vine în varianta de culoare roz.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, LG Isai FL dispune de un display LCD de 5.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

De asemenea, telefonul aduce la pachet și o baterie de 3000 mAh, Android 4.4 KitKat și certificare pentru rezistență la apă și praf. în timp ce restul butoanelor de pe device sunt cunoscute, rămâne unul misterios, și anume cel aflat lângă butoanele de volum. Acesta din urmă s-ar putea dovedi a fi un scanner pentru amprente sau un senzor pentru măsurarea pulsului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×