ZTE Tania debutează În China, Încă un model Windows Phone gata să cucerească piața locală

1.710 ori
<b>ZTE Tania debutează În China, Încă un model Windows Phone gata să cucerească piața locală</b>Nokia Lumia 800 a stârnit mari pasiuni în China, generând cozi în fața magazinelor care vindeau acest terminal. Acum un alt model Windows Phone poposește în această țară, ZTE Tania. Acest telefon este deja disponibil în țări ca Marea...

Nokia Lumia 800 a stârnit mari pasiuni în China, generând cozi în fața magazinelor care vindeau acest terminal. Acum un alt model Windows Phone poposește în această țară, ZTE Tania. Acest telefon este deja disponibil în țări ca Marea Britanie, unde costă 210 lire sterline, adică mai puțin de jumătate din prețul lui Nokia Lumia 900, dacă vreți o comparație.

Ce primesc utilizatorii la acest preț? Ei bine, un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, o cameră principală de 5 megapixeli cu buton fizic pentru declanșare. Telefonul adopta o carcasă din plastic și vine cu 4 GB memorie internă, 512 MB RAM și un procesor Qualcomm de 1.4 GHz, plus baterie de 1400 mAh. Cele mai mari lipsuri ale acestui model? Camera frontală și slotul microSD, dar la un asemenea preț de buget, e logic să avem și câteva minusuri.

Rețineți că acest model rulează Windows Phone 7.5 Mango, iar procesorul a fost upgradat, deoarece varianta britanică avea un CPU de 1 GHz la ultima verificare. Nu ar trebui să vă mire astfel de upgrade-uri, deoarece tot în China se vinde o variantă de Motorola Droid RAZR cu camera de 13 megapixeli și ecran HD și asta de luni bune. Sunt sigur că acest model WP7.5 va fi un hit în Asia, datorită prețului scăzut în special.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×