Samsung cumpără Nokia? Publicații finlandeze au detalii! (Zvon)

1.772 ori
<b>Samsung cumpără Nokia? Publicații finlandeze au detalii! (Zvon)</b>Nu e prima oară când auzim că gigantul finlandez Nokia ar putea fi cumpărat de o altă companie importanta. De obicei zvonurile fac referire la Microsoft, dar iată acum și o teorie conform căreia Samsung ar pregăti de fapt o achiziție, conform...

Nu e prima oară când auzim că gigantul finlandez Nokia ar putea fi cumpărat de o altă companie importanta. De obicei zvonurile fac referire la Microsoft, dar iată acum și o teorie conform căreia Samsung ar pregăti de fapt o achiziție, conform site-ului finlandez kauppalehti.fi.

Ei declară că au informații din cadrul bursei, unde acțiunile Nokia au crescut în fundal în ultima vreme în mod misterios. Motivația celor de la Samsung ar fi numărul mare de brevete pe care le are Nokia și importanța lor în bătălia cu Apple. în acest moment tranzacția s-ar afla în faza de discuții, asta evident dacă e reală. Dacă se va concretiza aceasta achiziție, atunci ea ar fi a doua mare mutare în peisajul telecom în doar un an, după ce Google a cumpărat Motorola Mobility.

Va fi interesant să vedem Nokia trecând brusc la Android după colaborarea cu Microsoft în cadrul inițiativei Windows Phone. Sunt sigur că dacă se ajunge la o astfel de tranzacție, Microsoft nu își va lăsa partenerul să renunțe la platforma sa mobilă atât ușor, după sutele de milioane investite în promovare. Pe de altă parte aplicarea lui Tizen OS pe modelele Nokia sună ca o idee interesantă, care s-ar putea concretiza și fără ca Samsung să cumpere Nokia. în fine, Nokia va aduce lucruri bune și pentru Samsung, astfel că următorul Galaxy S ar putea arăta mai bine dacă se inspiră măcar un pic de la Nokia N9. Credeți că vom vedea în următorul an o astfel de mutare importanta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×