ZTE U956 fotografiat, vine cu ecran HD de 5 inch, procesor quad core

904 ori
<b>ZTE U956 fotografiat, vine cu ecran HD de 5 inch, procesor quad core</b>în ultima vreme avem o abundență de terminale mobile din China, toate cu dotări destul de bune și probabil și prețuri mici. E vorba de modele Huawei, ZTE sau Lenovo, iar astăzi vedem un nou astfel de handset. Terminalul din imaginea de mai jos...

în ultima vreme avem o abundență de terminale mobile din China, toate cu dotări destul de bune și probabil și prețuri mici. E vorba de modele Huawei, ZTE sau Lenovo, iar astăzi vedem un nou astfel de handset. Terminalul din imaginea de mai jos este ZTE U956, care îmi amintește ușor de un smartphone LG, mai ales partea din spate.

ZTE U956 rulează Android 4.1.2 și se zvonește că ar dispune de un ecran 720p de 5 inch și un procesor quad core MediaTek MT6589, plus o cameră de 8 megapixeli. Acest device ar suporta conectivitate TD-SCDMA, specifică rețelelor din China, deci îl vom vedea deocamdată doar în Asia. Alte specificații nu avem pentru acest model și ne așteptam la un preț undeva sub 300 de dolari.

Toate aceste modele ZTE, Huawei, Acer și Lenovo au șansa de a ajunge în SUA la diferiți operatori într-o formă rebranduita. Cei de la Pantech, de exemplu, o altă firmă asiatică faimoasă în State au început să ofere telefoane sub brand propriu în ofertele diferiților operatori americani. în Europa pătrund ceva mai greu aceste branduri, dar treptat treptat vom adopta și noi device-urile chinezești.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×