ZTE va lansa un smartphone cu Firefox OS de la Mozilla În prima parte a lui 2013

926 ori
<b>ZTE va lansa un smartphone cu Firefox OS de la Mozilla În prima parte a lui 2013</b>ZTE face parte dintre companiile care nu vor să mizeze doar pe Android și pregătesc telefoane cu software distinct. Au în plan cel puțin un telefon cu Windows Phone 8, dar mizează pentru 2013 și pentru un smartphone cu Firefox OS - sistem de...

ZTE face parte dintre companiile care nu vor să mizeze doar pe Android și pregătesc telefoane cu software distinct. Au în plan cel puțin un telefon cu Windows Phone 8, dar mizează pentru 2013 și pentru un smartphone cu Firefox OS - sistem de operare mobil gândit de către Mozilla și denumit inițial Boot 2 Gecko Project.

Mozilla a relevat planurile sale față de această platformă și au declarat că lucrează mai ales cu ZTE, TCL și Qualcomm. Ar urma să fie un smartphone ieftin, unul care să concureze cu telefoanele entry-level cu Android care au ajuns să aibă un hardware din ce în ce mai performant. în viitorul apropiat vor sosi telefoane dual-core, cu display de peste 4 inch la un preț situat sub 200 de euro. Concurența va fi puternică pentru telefonul ZTE cu Firefox OS, dar nu ar strica un plus de diversitate.

Cel mai mare succes în piață îl au iOS și Android, Windows Phone 8 va avea suportul maxim al Microsoft, Nokia, etc. Ar trebui să fie în top 3. BlackBerry 10 pare condamnat dinainte de lansare, Firefox OS și Tizen OS sunt într-o fază preliminară și vom vedea în 2013 dacă sunt capabile a prinde procent din market share.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×