Încă un atac la iPhone 5 În noua reclama Samsung Galaxy S III; Parcă puțin mai elegant de această dată! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.029 ori
<b>Încă un atac la iPhone 5 În noua reclama Samsung Galaxy S III; Parcă puțin mai elegant de această dată! (Video)</b>Războiul dintre Samsung și Apple deja se duce în câmp deschis și după o reclamă în publicațiile din SUA sub deviza "nu e nevoie de un geniu să...", acum Samsung îl promovează pe Galaxy S III din nou comparându-l cu iPhone 5. Vă reamintesc...

Războiul dintre Samsung și Apple deja se duce în câmp deschis și după o reclamă în publicațiile din SUA sub deviza "nu e nevoie de un geniu să...", acum Samsung îl promovează pe Galaxy S III din nou comparându-l cu iPhone 5. Vă reamintesc că în reclama din ziare erau prezentate iPhone 5 și Galaxy S III unul lângă altul cu specificațiile listate. Ei bine, acum se face un soi de parodie la coada fanilor Apple pentru noul iPhone.

Am mai văzut o reclamă de acest gen și în trecut, atunci când Samsung Galaxy S II a intrat pe piața din SUA. Se merge tot pe ideea de "next big thing" și în vreme ce Apple promite acest "mare lucru", Samsung îl livrează, sau cel puțin așa spune reclama. Mi-a plăcut partea de final a reclamei în care un posesor de Galaxy S III se lăuda că se poate uita la un clip video în vreme ce trimite un mail, iar un fan Apple a răspuns că va primi și el această funcție dacă nu anul ăsta, atunci sigur anul viitor.

Mai vedem și transferul pe bază de NFC între modele Galaxy S III și are loc și un duel verbal pe tema mărimilor ecranelor. Era de așteptat ca Samsung să mizeze mult de tot pe dezamăgirea resimțită în online în legătură cu iPhone 5. Deși telefonul se vinde/comanda foarte bine, rămâne acea primă impresie de după lansarea de săptămâna trecută și anume că se aștepta ceva mai mult de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×