O privire asupra lui Everex, computerul de 200 de dolari dotat cu gOS

1.390 ori
<b>O privire asupra lui Everex, computerul de 200 de dolari dotat cu gOS</b>Rasfoind blogosfera am avut ocazia sa vad blogul celui care e cunoscut sub numele de "Google Guy", Matt Cutts, bloggerul prezentand Everex, computerul de 200 de dolari care ruleaza Linux. Se pare ca celebrul lant de magazine Wall-Mart a epuizat stocul in...

Rasfoind blogosfera am avut ocazia sa vad blogul celui care e cunoscut sub numele de "Google Guy", Matt Cutts, bloggerul prezentand Everex, computerul de 200 de dolari care ruleaza Linux.

Se pare ca celebrul lant de magazine Wall-Mart a epuizat stocul in cazul lui Everex, dar nu ar trebui sa va ingrijorati, deoarece numeroase unitati vor fi din nou disponibile. De ce ar trebui sa va intereseze un astfel de produs? In primul rand, pentru ca terminalul soseste cu gOS instalat, o versiune a lui Ubuntu, care este customizata sa functioneze perfect in tandem cu aplicatiile web-based ale celor de la Google. De asemenea computerul va rula si Facebook si Skype la fel de usor.

Iata ca bloggerul este unul dintre norocosii care au cumparat acest computer si a decis sa impartaseasca cu restul comunitatii virtuale experienta desfacerii ambalajului lui Everex. In mod surprinzator pentru un pret de doar 199 dolari, computerul soseste cu o tastatura PS/2, un mouse si boxe alimentate prin USB. Partea frontala a terminalului arata exact ca aceea a unui PC standard, cu DVD-rom inclus, jack pentru microfon si 2 porturi USB. 4 conectori USB sunt legati la placa de baza, dar si un port ethernet. Cardul inclus este un modem, iar computerul suporta doar conexiuni broadband, nu si dial-up.

Computerul este destul de usor, dar rezistent, iar bloggerul a concluzionat, mentionand ca Everex isi merita banii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×