Zyb ofera acum servicii similare cu Hi5

1.541 ori
<b>Zyb ofera acum servicii similare cu Hi5</b>Zyb, unul dintre celebrele servicii care permit utilizatorilor sa-si stocheze calendarul si contactele online, tocmai a fost upgradat, dand clientilor sansa de a-si insufleti datele stocate. Avem de-a face cu un nou serviciu de networking social, evoluat...

Zyb, unul dintre celebrele servicii care permit utilizatorilor sa-si stocheze calendarul si contactele online, tocmai a fost upgradat, dand clientilor sansa de a-si insufleti datele stocate.
Avem de-a face cu un nou serviciu de networking social, evoluat dintr-un banal serviciu de backup/restore. In primul rand, noua versiune a lui Zyb adauga elementul de sharing, care permite utilizatorilor sa se conecteze si sa comunice cu persoanele din agenda telefoanelor lor. Acesti utilizatori pot pastra legatura si pot face schimb de continuturi mobile, aflandu-si hobby-urile si playlisturile preferate.

Pe langa aceste feature-uri, persoanele deja conectate isi pot updata informatiile si isi pot mari reteaua sociala, cautand prieteni ai prietenilor lor. Zyb permite acum in premiera si un soi de "micro-blogging", dar si optiunea de a uploada poze direct de pe telefonul mobil. Se pare ca cei de la zyb.com au avut un plan genial, oferind intai un serviciu util pentru a atrage utilizatori apoi extinzandu-se in domeniul social. De mentionat este faptul ca Zyb.com are acum aproape 200.000 de utilizatori in toata lumea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×