Kyocera a lansat telefonul A5528K

1.529 ori
<b>Kyocera a lansat telefonul A5528K</b>Kyocera a anuntat recent lansarea celui mai nou telefon cu clapeta, modelul A5528K, pe piata japoneza. Terminalul suporta functia text-to-speech, care va converti mesajele text primite in mesaje audio. Dotat cu un display principal de 2.6 inch si un...

Kyocera a anuntat recent lansarea celui mai nou telefon cu clapeta, modelul A5528K, pe piata japoneza. Terminalul suporta functia text-to-speech, care va converti mesajele text primite in mesaje audio.

Dotat cu un display principal de 2.6 inch si un display secundar alb-negru de 1.2 inch, telefonul include si o camera de 1.3 megapixeli si comunicare prin infrarosu. Handsetul va fi disponibil din data de 29 august, in 3 culori diferite, inclusiv argintiu, roz si maron. Bateria lui A5518K rezista 300 de ore in standby, si 200 de minute in modul convorbire.

Noul Kyocera este un terminal de dimensiuni destul de mici (99mm x 50mm x 19.2mm) si cantareste 110 grame. Regretam lansarea exclusiv japoneza deocamdata, dar speram sa vedem si pe plaiurile mioritice acest telefon. Nu cunoastem inca detalii despre pretul sau, dar le vom afla probabil in jurul datei mentionate anterior. Sa fie inceputul toamnei, startul sezonului de lansare a telefoanelor cu clapeta?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×