Smartwatch-ul Elephone W2 este scos din cutie în fața camerei video; vedem și un scurt hands-on

1.681 ori
<b>Smartwatch-ul Elephone W2 este scos din cutie în fața camerei video; vedem și un scurt hands-on</b>Elephone nu produce doar smartphone-uri, ce și alte gadget-uri cum este cazul ceasului inteligent W2 despre care am tot aflat informații &icirc;n ultimul timp. Acest model este mai degrabă un ceas obișnuit cu funcții smart, terminal ce păstrează...

Elephone nu produce doar smartphone-uri, ce și alte gadget-uri cum este cazul ceasului inteligent W2 despre care am tot aflat informații în ultimul timp. Acest model este mai degrabă un ceas obișnuit cu funcții smart, terminal ce păstrează design-ul clasic oferind în același timp și numeroși senzori pentru monitorizarea activităților fizice.

Astăzi îl vedem pe Elephone W2 scos din cutie în fața camerei video, și totodată un scurt hands-on. Remarcăm că device-ul vine însoțit de un cadran realizat din metal, și de către o curea din silicon ce se așează foarte bine pe mâna utilizatorului. După acest pas este vremea sincronizării cu smartphone-ul, pas ce se realizează prin aplicația Elephone W2.

Smartwatch-ul Elephone W2 este scos din cutie în fața camerei video; vedem și un scurt hands-on

De aici putem verifica și informațiile referitoare la numărul de pași parcurși. Ceasul este capabil totodată să notifice utilizatorul cu privire la apelurile nepreluate de pe telefon, dar să funcționeze și pe post de declanșator foto. Aflăm că Elephone W2 este protejat de sticlă de safir, oferind în același timp și certificare pentru rezistență la apă.

Smartwatch-ul Elephone W2 este scos din cutie în fața camerei video; vedem și un scurt hands-on

Bateria sa Maxcell 2032 de 210 mAh promite până la 3 luni de autonomie într-un mod normal de utilizare, respectiv 3 ani în regim standby. Modelul de față urmează a fi pus în vânzare spre sfârșitul acestei luni la un preț de 99 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×