Sony Xperia C6 primeşte câteva fotografii hands-on, în care dezvăluie un șasiu metalic ultra-subțire

1.213 ori
<b>Sony Xperia C6 primeşte câteva fotografii hands-on, în care dezvăluie un șasiu metalic ultra-subțire</b>Dacă despre modelele Xperia Z6 nu ştim &icirc;ncă mare lucru, azi au apărut c&acirc;teva fotografii hands on cu Sony Xperia C6, pe care &icirc;l putem diseca &icirc;n următoarele r&acirc;nduri. Terminalul este urmaşul lui Xperia C5 şi ar putea...

Dacă despre modelele Xperia Z6 nu ştim încă mare lucru, azi au apărut câteva fotografii hands on cu Sony Xperia C6, pe care îl putem diseca în următoarele rânduri. Terminalul este urmaşul lui Xperia C5 şi ar putea debuta la MWC 2016, luna viitoare.

Avem de-a face aici cu un handset ce a fost fotografiat în Vietnam şi pare a include un panou de ecran edge to edge, eventual unul 2.5D. Xperia C6 vine cu un sasiu metalic ultra-subțire, ce pare a avea o culoare auriu rose, iar stilul de design pare a fi cel clasic Sony, OmniBalance. Remarcăm şi acel buton Power metalic trademark Xperia, semn că nu se trece la scanner de amprente în buton Power alungit chiar în toate gamele, după Xperia Z5. Colturile noului model ies in evidenta, fiind probabil protejate cu nailon.

Sony Xperia C6 primeşte câteva fotografii hands-on, în care dezvăluie un sasiu metalic ultraslim

Sursa scăpării menţionează şi o diagonală de 5.5 inch, în scădere faţă de cea de 6 inch de pe Xperia C5. În plus, aflăm că terminalul are o rezoluţie Full HD, un procesor MediaTek octa core, probabil Helio P10 şi o cantitate de RAM necunoscută. Mă aştept să fie şi o cameră de calitate integrată la bord, dar aflăm mai multe la MWC!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×