Acer Aspire Switch 12 S Unboxing: primul detaşabil pursânge scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

1.108 ori
<b>Acer Aspire Switch 12 S Unboxing: primul detaşabil pursânge scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>La Mobilissimo.ro am tot testat tablete 2 în 1, uneori convertibile, dar niciodată un "detaşabil" real din noua generaţie. Azi avem aşa ceva în teste şi am scos din cutie modelul Acer Aspire Switch 12 S, care vine cu Windows 10 Home şi procesor Core M.

La Mobilissimo.ro am tot testat tablete 2 în 1, uneori convertibile, dar niciodată un "detaşabil" real din noua generaţie. Azi avem aşa ceva în teste şi am scos din cutie modelul Acer Aspire Switch 12 S, care vine cu Windows 10 Home şi procesor Core M. E cam piperat preţul, deci acesta e produs de nişă, la aproximativ 1000 de euro în versiunea cu Core M3 şi cu câteva sute de euro extra pentru cea cu Core M5.

În cutie se află un încărcător uriaş, demn de o consolă de jocuri sau laptop şi... cam atât. Avem o unitate de teste la urma urmei, deci nema accesorii. Acest "laptop" cântăreşte 1.4 kg şi pune la bătaie un ecran Full HD de 12.5 inch, cu aspect 16:9 şi luminozitate ce pare bunicică la prima vedere. Configuraţiile includ 4 sau 8 GB RAM, 128 sau 256 GB stocare SSD şi un port Thunderbolt 3 lateral.

Tastatura se poate ataşa magnetic şi are şi 2 pini speciali auriţi de contact. Acer a inclus pe lângă camera principală şi cea frontală şi camere/senzori Intel RealSense, care măsoară adâncimea şi capturează imagini în 3D, cu câteva funcţii inedite la pachet. Putem scana obiecte şi persoane şi le păstrăm reprezentarea digitală apoi. Terminalul are o carcasă metalică solidă şi mai primim şi port micro HDMI şi difuzoare stereo amplasate în mod inedit sub ecran.

De grafică se ocupă soluţia Intel HD Graphics 515, dar nu vă aşteptaţi să rulaţi GTA 5 aici. La prima vedere acesta pare un produs de nişă, pentru cei care lucrează cu obiecte 3D via Intel RealSense şi cei care vor mai degrabă să scrie decât să se joace, tastele având un feedback moale şi iluminare albă. Revenim cu review!

Acer Aspire Switch 12 S Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×