Prezentare Makibes HR3: Smartband accesibil cu monitorizare continuă a pulsului și certificare IP67

1.211 ori
<b>Prezentare Makibes HR3: Smartband accesibil cu monitorizare continuă a pulsului și certificare IP67</b>Unul dintre dispozitivele pe care le-am testat în ultima vreme a fost și brățara inteligentă Makibes HR3, un purtabil despre care aflați astăzi totul și desigur impresiile mele. L-am folosit mai bine de o săptămână și astfel am descoperit că

În această vară am testat mai multe purtabile ca niciodată, iar cel mai recent produs de genul a fost Makibes HR3 - brățară fitness e care am mai recomandat-o în unele articole și pe care GeekBuying o vinde în momentul de față la un preț de sub 20 dolari. Am folosit smartband-ul de față pentru o perioadă de mai bine de o săptămână și astfel am putut trasa câteva concluzii despre dispozitiv pe care le găsiți aici.

Design și Display

Makibes HR3 adoptă un design clasic pentru o brățară de fitness, astfel că vine într-o carcasă din policarbonat dreptunghiulară alături de o curea din silicon mai rigid cu o textură specială care va ține zgârieturile la distanță. Cureaua se poate înlocui rapid și deși inițial mă așteptam ca produsul să fie fragil când vine vorba de acest proces, mi s-a dovedi contrariul.

Makibes HR3

Vine cu o metodă ingenioasă de a ascunde portul de încărcare și a trece peste nevoia unui cablu magnetic separat care se poate pierde rapid după cum am pățit-o și eu. Eliminând una dintre curele va ieși la iveală conectorul USB care se va conecta direct la portul PC-ului sau la o baterie externă și astfel începe încărcarea. Legat de display, acesta este unul micuț de 0.96 inch destul de luminos, dar fără suport pentru comenzi touch. Controlul se permite prin intermediul unui buton capacitiv aflat chiar sub.

Dotări și baterie

Pe partea de dotări hardware acest smartband oferă un cipset Nordic NRF52832 care aduce alături conectivitatea Bluetooth 4.0, standard prin care purtabilul se va conecta la smartphone. Se oferă compatibilitate pentru telefoane ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0 și prin intermediul aplicației dedicate numită WearFit 2.0 (iOS / Android) se pot vedea analize detaliate pentru activitatea fizică realizată pe parcursul unei zile.

Brățara de aici aduce un senzor giroscop și accelerometru, dar și un motoraș de vibrații pentru alerte. Se include și o baterie de 80 mAh care la prima vedere nu impresionează prin capacitate, dar care în realitate este fix ceea ce trebuie. Încărcarea se face în doar 60 minute de la 0 la 100% și am ajuns chiar și la mai bine de 5 zile fără să alimentez brățara, în condițiile în care a fost purtată zi de zi în acest interval, timp în care monitorizarea pulsului s-a realizat continuu.

Funcții smart și senzori 

În zona funcțiilor smart, această brățară aduce un pedometru pentru monitorizarea numărului de pași, a numărului de calorii arse și a distanței parcurse, dar și un senzor de puls, dar nu unul oarecare. Acest modul implementat pe Makibes este capabil să monitorizeze ritmul cardiac 24 ore din 24, o dotare cu siguranță de apreciat în cazul de față. Pulsul precis va fi afișat în timp real ori de câte ori aprindeți ecranul brățării și în aplicație aveți analize în detaliu.

Makibes HR3

Makibes HR3 are și un sistem de notificări astfel că se vor primi alerte sub formă de vibrații pentru apelurile, mesajele sosite pe telefon, cât și pentru update-urile de pe rețelele de socializare. De asemenea, trebuie menționată că acest purtabil are funcții de reminder pentru sedentarism, dar și de ceas alarmă, respectiv anti-lost. 

Ca protecție, Makibes oferă certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Impresii și preț

Fix ca raport preț-specificații consider că Makibes HR3 este un purtabil numai bun de luat în calcul pentru o eventuală achiziție, unul care nu m-a dezamăgit pe parcursul unei săptămâni de utilizare. Este foarte ușor la cele 12 grame ale sale, are o baterie longevivă, cât și senzor de puls capabil care monitorizează continuu ritmul cardiac, funcție pe care unii dintre voi o vizează. La prețul cerut de către GeekBuying nu am nimic de reproșat iar cei care vor să îl achiziționeze au la dispoziție mai jos două versiuni:

  • Makibes HR3 - 16.99 dolari folosind codul QCJHHDXP
  • Makibes HR3 + extra brățară - 18.99 dolari folosind codul EAPWUQJN
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×