Evolio GO Fun 3G Unboxing + concurs: cutie colorată cu multe accesorii GPS auto şi hărţi la pachet (Video)

2.982 ori
<b>Evolio GO Fun 3G Unboxing + concurs: cutie colorată cu multe accesorii GPS auto şi hărţi la pachet (Video)</b>Iată că &icirc;ncă o tabletă cu branding autohton a sosit &icirc;n teste la Mobilissimo.ro, un model cu preţ accesibil de altfel. Tableta poartă numele de Evolio GO Fun 3G şi costă 399 lei la Evolio Shop, sau 449 lei la eMAG.ro. Acest device vă...

Iată că încă o tabletă cu branding autohton a sosit în teste la Mobilissimo.ro, un model cu preţ accesibil de altfel. Tableta poartă numele de Evolio GO Fun 3G şi costă 399 lei la Evolio Shop, sau 449 lei la eMAG.ro. Acest device vă este oferit la concurs, iar regulile le aflaţi mai jos.

Ca selling point avem aici un receptor GPS, conectivitate 3G şi acces gratuit offline la hărţi globale. În cutia tabletei se află un încărcător, cablu USB, încărcător auto, suport pentru parbriz şi manualul de utilizare. Produsul vine cu garanţie pe 2 ani, iar tableta dispune de un ecran de 7 inch, cu rezoluţie de 1024 x 600 pixeli, procesor Broadcom quad core de 1.2 GHz, 8 GB stocare, 1 GB RAM şi Android 4.4 ca OS.

Evolio GO Fun 3G Unboxing + concurs: cutie colorată cu multe accesorii GPS auto şi hărţi la pachet (Video)

GO Fun 3G integrează un slot SIM normal şi vine cu suport Bluetooth, 3G, receiver FM, WiFi, GPS şi Glonass. Terminalul dispune o cameră de 2 MP în spate şi una frontală de 0.3 MP. Avem parte şi de slot microSD la bord, G Sensor, senzor de luminozitate şi o baterie de 2800 mAh. Evolio GO Fun 3G măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 268 grame.

Evolio GO Fun 3G

Mai menţionăm şi că acest gadget suportă apelare telefonică, după cum puteţi vedea în unboxingul video. Şi acum hai să vedem care sunt regulile concursului care va aduce această tableta-GPS. Iată-le:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Evolio
  2. Like la pagina de Facebook Evolio
  3. Postaţi un comentariu la articol de unboxing/review GO Fun cu răspuns la întrebarea "Aţi prefera o tabletă cu funcţii GPS în locul unui sistem navigaţional pe automobilul personal?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articol de unboxing/review

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Evolio GO Fun 3G", plus nume real, număr de telefon şi adresa. Data tragerii la sorţi prin random.org va fi anunțată în cadrul recenziei text a dispozitivului. [FORUM]

Evolio GO Fun 3G, prețuri actualizate:

Evolio GO Fun 3G Unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×