Teclast X98 Air 3G Unboxing, tabletă dual-boot de 9.7 inch cu procesor Intel la bord (Windows 10 + Android 5.0)

1.007 ori
<b>Teclast X98 Air 3G Unboxing, tabletă dual-boot de 9.7 inch cu procesor Intel la bord (Windows 10 + Android 5.0)</b>De cur&acirc;nd, pe masa de teste Mobilissimo a sosit și tableta Teclast X98 Air 3G, un model dual-boot ce este comercializat de retailerul chinez GearBest la un preț de 180 dolari, mai precis pentru suma de 738 lei (fără taxe). &Icirc;n clipul de mai...

De curând, pe masa de teste Mobilissimo a sosit și tableta Teclast X98 Air 3G, un model dual-boot ce este comercializat de retailerul chinez GearBest la un preț de 180 dolari, mai precis pentru suma de 738 lei (fără taxe). În clipul de mai jos puteți vedea unboxing-ul acestui device, dar și afla unele dintre dotările sale tehnice.

Așa cum se poate remarca și din fotografia de mai sus, tableta sosește într-o cutie de mari dimensiuni, similară cu cele destinate tastaturilor. La pachet găsim desigur tableta, un cablu USB - microUSB v2.0, un cablu OTG, încărcător însoțit de adaptor pentru prizele din România, și câteva manuale, dintre care unul în engleză.

Teclast X98 Air 3G

Teclast X98 Air 3G vine într-o carcasă metalică uni-body cu greutate de 536 grame și grosime de 8 mm. Printre specificațiile sale regăsim un display de 9.7 inch (2048 x 1536 pixeli), 2 GB RAM, un procesor Intel quad-core de 2.16 GHz, baterie de 8000 mAh și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD.

Teclast X98 Air 3G

Acest model rulează atât Windows 10, cât și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, trecerea de la un sistem la altul fiind realizată la restart, sau prin intermediul unui buton software. Cât de curând vom realiza și un review detaliat pentru acest model ce pare a fi un best-buy prin prisma raportului specificații-preț.

Prețul actualizat al tabletei îș puteți afla de aici.

Teclast X98 Air 3G Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×