Teclast TbooK 16 Pro + tastatură Unboxing: tabletă dual boot metalică cu tastatură solidă vândută separat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Teclast 1.165 ori
<b>Teclast TbooK 16 Pro + tastatură Unboxing: tabletă dual boot metalică cu tastatură solidă vândută separat (Video)</b>De fiecare dată când testez un device masiv din China, promovat drept "tableta 2 în 1" regret faptul că nu am avut şi o tastatură pentru acest model pentru a-i scoate la lumina potenţialul real. Din fericire Teclast Tbook 16 Pro a venit şi cu această..

De fiecare dată când testez un device masiv din China, promovat drept "tabletă 2 în 1" regret faptul că nu am avut şi o tastatură pentru acest model pentru a-i scoate la lumina potenţialul real. Din fericire Teclast Tbook 16 Pro a venit şi cu această tastatură în teste şi le vedeţi pe ambele la primul contact în unboxing-ul de mai jos.

Teclast Tbook 16 Pro, continutul cutiei

Tableta Teclast Tbook 16 Pro costă între 190 şi 250 de dolari la GearBest.com, preţul fluctuând în funcţie de ofertele speciale şi uneori scade şi sub 190 de dolari chiar. Pentru livrarea în România am plătit şi vamă şi TVA în total 220 de lei. Tastatura se vinde separat, costând 39 de dolari, iar dacă o comandaţi separat nu mai plătiţi vamă.

Teclast Tbook 16 Pro scos din cutie

În cutia tabletei se află încărcătorul (care are nevoie de adaptor special), manualul, cablul USB pentru încărcare, un cablu USB standard, dar şi un cablu USB OTG Tableta aceasta este un model dual boot, ce rulează Android 5.1 şi Windows 10, bazându-se pe un procesor Intel Cherry Trail quad core, dar şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Teclast TbooK 16 Pro

Vine cu slot microSD, port microHDMI, WiFi b/g/n, Bluetooth şi baterie de 7200 mAh. Este un device masiv şi metalic, ce cântăreşte 772 de grame, iar trecerea între OS-uri se face cu o singură apăsare de buton virtual. Ecranul este unul Full HD de 11.6 inch, iar în zona inferioară a tabletei găsim conectori magnetici şi de tip pogo, care se cuplează perfect cu mecanismul asociat de pe tastatură.

Tastatura cântăreşte 675 de grame şi are un design foarte similar cu cel al tastaturilor tabletelor ASUS Transformer. Vine cu două porturi Full USB, e ergonomica şi are şi trackpad. Revenim cu review cât de curând şi aflăm cât de bun înlocuitor de laptop e acest model Teclast în tandem cu tastatura.

Teclast TbooK 16 Pro, prețuri actualizate:

Teclast TbooK 16 Pro Unboxing


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×