Teclast TbooK 16 Pro + tastatură Unboxing: tabletă dual boot metalică cu tastatură solidă vândută separat (Video)

1.296 ori
<b>Teclast TbooK 16 Pro + tastatură Unboxing: tabletă dual boot metalică cu tastatură solidă vândută separat (Video)</b>De fiecare dată când testez un device masiv din China, promovat drept "tableta 2 în 1" regret faptul că nu am avut şi o tastatură pentru acest model pentru a-i scoate la lumina potenţialul real. Din fericire Teclast Tbook 16 Pro a venit şi cu această..

De fiecare dată când testez un device masiv din China, promovat drept "tabletă 2 în 1" regret faptul că nu am avut şi o tastatură pentru acest model pentru a-i scoate la lumina potenţialul real. Din fericire Teclast Tbook 16 Pro a venit şi cu această tastatură în teste şi le vedeţi pe ambele la primul contact în unboxing-ul de mai jos.

Teclast Tbook 16 Pro, continutul cutiei

Tableta Teclast Tbook 16 Pro costă între 190 şi 250 de dolari la GearBest.com, preţul fluctuând în funcţie de ofertele speciale şi uneori scade şi sub 190 de dolari chiar. Pentru livrarea în România am plătit şi vamă şi TVA în total 220 de lei. Tastatura se vinde separat, costând 39 de dolari, iar dacă o comandaţi separat nu mai plătiţi vamă.

Teclast Tbook 16 Pro scos din cutie

În cutia tabletei se află încărcătorul (care are nevoie de adaptor special), manualul, cablul USB pentru încărcare, un cablu USB standard, dar şi un cablu USB OTG Tableta aceasta este un model dual boot, ce rulează Android 5.1 şi Windows 10, bazându-se pe un procesor Intel Cherry Trail quad core, dar şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Teclast TbooK 16 Pro

Vine cu slot microSD, port microHDMI, WiFi b/g/n, Bluetooth şi baterie de 7200 mAh. Este un device masiv şi metalic, ce cântăreşte 772 de grame, iar trecerea între OS-uri se face cu o singură apăsare de buton virtual. Ecranul este unul Full HD de 11.6 inch, iar în zona inferioară a tabletei găsim conectori magnetici şi de tip pogo, care se cuplează perfect cu mecanismul asociat de pe tastatură.

Tastatura cântăreşte 675 de grame şi are un design foarte similar cu cel al tastaturilor tabletelor ASUS Transformer. Vine cu două porturi Full USB, e ergonomica şi are şi trackpad. Revenim cu review cât de curând şi aflăm cât de bun înlocuitor de laptop e acest model Teclast în tandem cu tastatura.

Teclast TbooK 16 Pro, prețuri actualizate:

Teclast TbooK 16 Pro Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×